Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City s-a hotărât! Când îi va face oferta de transfer lui Messi, care rămâne liber de contract în vară

Manchester City s-a hotărât! Când îi va face oferta de transfer lui Messi, care rămâne liber de contract în vară

Manchester City

Comentarii

Manchester City s-a hotărât când va începe negocierile cu Leo Messi (33 de ani) pentru aducerea starului Barcelonei în Anglia. Presa spaniolă a aflat detalii despre intenţiile "Cetăţenilor".

Când îi va face Manchester City ofertă lui Messi pentru transferul pe Etihad Stadium

Spre deosebire de PSG, care are face o "campanie" agresivă pentru convingerea lui Messi să semneze pe Parc des Princes, Manchester City are de gând să aştepte ca Messi să ia o decizie finală în ceea ce priveşte viitorul său şi, abia apoi, să-i facă o ofertă de transfer, în cazul în care hotărăşte să plece de pe Camp Nou, anunţă ESPN.

Mai mult, se pare că şefii lui City sunt nervoşi din cauza speculaţiilor apărute în presă în legătură cu o presupusă ofertă pe care i-ar fi făcut-o deja lui Messi.

Leo Messi rămâne liber de contract în vara lui 2021 şi se află deja în ultimele şase luni ale înţelegerii cu Barcelona, lucru care i-ar permite să negocieze deja cu cine doreşte. Doar că acesta n-o va face până la sosirea unui nou preşedinte la FC Barcelona, care cel mai probabil va fi Joan Laporta, pentru a putea discuta o eventuală extindere a şederii sale în Catalonia, care durează deja de 16 ani.

Abordarea celor de la Manchester City e total opusă faţă de cea a PSG-ului, care, prin diferiţi jucărori şi chiar antrenorul Mauricio Pochettino, au încercat să-l atragă pe argentinian să semneze pe Parc des Princes. Mai mult, s-a spus chiar că Neymar l-ar fi sunat pe Messi înaintea duelului Barca - PSG 1-4, din optimile Ligii Campionilor, pentru a-l convinge să vină la Paris.

Afla mai multe despre: manchester cityofertaleo messitransfer 

viewscnt
Articole similare