Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Schalke 7-0. ”Minerii”, îngropaţi de forţa devastatoare a campioanei Angliei

VIDEO | Manchester City - Schalke 7-0. ”Minerii”, îngropaţi de forţa devastatoare a campioanei Angliei
Comentarii

Manchester City n-a avut niciun fel de emoţie cu Schalke, echipă pe care în tur o învinsese cu 3-2. Jucătorii lui Guardiola merg astfel în sferturile Ligii Campionilor.

VIDEO | Manchester City - Schalke 04 7-0 (în tur 3-2)

Schalke a fost învinsă cu 3-2 în turul optimilor Ligii Campionilor, un rezultat care i-a făcut pe nemţi să spere. De altfel, peste 2.000 de suporeri au mers la Manchester pentru a-i încuraja pe jucători. Însă aveau să trăiască un coşmar. Campioana Angliei a făcut o demonstraţie de forţă şi a înscris de fiecare dată când a avut ocazia.

În ciuda scorului, City a deschis destul de târziu scorul, în minutul 35, dintr-un penalty transformat elegant de Aguero. Însă de acolo a început spectacolul. Aguero a mai marcat o dată, în minutul 38, după o pasă superbă a lui Sterling şi un şut la colţul scurt. În minutul 42, Sane a stabilit scorul pauzei, 3-0.

City a continuat să-şi arate muşchii şi după pauză, deşi adversarul era în corzi. Sterling a făcut 4-0 în minutul 57, Silva a înscris şi el (71), iar tânărul Foden a vrut să-l impresioneze şi el pe Guardiola şi a reuşit un gol frumos (78). Însă campioana Angliei nu s-a oprit nici de această dată. Jesus, intrat în locul lui Aguero, nu avea cum să rateze şansa de a marca (84).



Schalke suferă astfel una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria sa şi continuă astfel perioada slabă în care se află. ”Minerii” sunt doar pe locul 14 în Bundesliga şi au cinci eşecuri consecutive, în toate competiţiile. De partea cealaltă, City mai face un pas înspre visul de a câştiga Liga Campionilor.

REZUMATUL PARTIDEI:


Min. 90 Fluier final, City se impune cu 10-2 la general şi se califică în sferturile Ligii Campionilor.


Min. 84 GOL CITY! Jesus marchează cu un şut pe colţul scurt. Portarul lui Schalke a greşit din nou.


Min. 78 Scorul ia proporţii. Foden îl driblează pe portar şi înscrie şi el pentru City.


Min. 71 GOL CITY! Campioana Angliei înscrie din nou, de acestă dată prin Bernardo Silva, servit excelent de Sane.


Min. 57 GOL MANCHESTER CITY! Până la urmă, după ce a consultat VAR la faza de mai devreme, arbitrul a validat golul marcat de Sterling.


Min. 56 Incredibil, un nou gol anulat pentru Manchester City. De această dată, off-side-ul ar fi fost la Sterling. Se apelează din nou la VAR.


Min. 53 Un nou gol anulat pentru Manchester City. Sane înscrie, dar se ridică fanionul. Din nou, se apelează la VAR, dar decizia este menţinut, gol anulat din off-side.


Min. 46 A început partea a doua.


Min. 45+2 S-a terminat prima parte, ”cetăţenii” şi-au făcut viaţa foarte uşoară şi doar o minune ar putea să o readucă pe Schalke în calculele calificării.


Min. 42 GOL CITY! Campioana Angliei e dezlănţuită. De această dată, autorul golului este Sane.


Min. 40 Decizia a fost menţinută, este gol pentru Manchester City, care conduce cu 2-0


Min. 39 Golul lui Aguero ar putea fi anulat, s-a cerut VAR.


Min. 38 GOL CITY! Aguero face ”dubla”. A fost o nouă fază superbă desenată de City, Sterling a pasat cu călcâiul pentru Aguero, care a marcat cu un şut la colţul scurt.


Min. 35 GOL CITY! Aguero execută superb lovitura de la 11 metri, scăriţă în colţul opus în care s-a aruncat portarul şi deschide scorul.


Min. 32 PENALTY PENTRU CITY, după ce Bernardo Silva a fost faultat în careu. Bruma a fost avertizat cu cartonaş galben pentru intervenţia de mai devreme.


Min. 16 Manchester City reuşeşte să înscrie, dar se fluieră fault la portar.


Min. 14 Ocazie mare pentru City. Aguero a tras puţin pe lângă, deşi se afla la doar 6 metri de poartă. ”Cetăţenii” controlează partida şi ridică presiunea la poarta lui Schalke.


Min. 1 Fluier de start. City atacă în acestă repriză la poarta din dreapta.


21:40 Mai sunt 20 de minute până la startul meciului. Între timp, vă prezentăm câteva imagini cu activitatea fanilor lui Schalke în Manchester :)


ECHIPELE DE START

Manchester City: Ederson - Zinchenko - Laporte, Walker, Danilo - David Silva (C), Gundogan, Bernardo Silva - Sane, Aguero, Sterling
 
Schalke 04: Fahrmann (GK)(C) - Oczipka, Sane, Stambouli, Bruma - Bentaleb, Serdar, Konoplyanka - Burgstaller, McKennie - Embolo

Surprizele de săptămâna trecută îi pun însă în gardă pe oamenii lui Guardiola, care nu concep să fie eliminaţi de o echipă care suferă serios în campionat şi care n-a mai simţit gustul victoriei de mai bine de o lună.

  • Golurile şi cele mai importante faze din Manchester City - Schalke 04 se văd în timp real pe www.telekomsport.ro.

Schalke e pe locul 14 în Bundesliga după 25 de etape, la doar 4 puncte peste primul loc retrogradabil, iar grijile nemţilor se îndreaptă mai degrabă spre campionat.

De cealaltă parte, City vine după două luni excepţionale, în care au revenit pe primul loc în Premier League, au câştigat Cupa Ligii în faţa lui Chelsea şi s-au calificat în semifinalele Cupei Angliei, unde vor întâlni divizionara secundă Swansea. Astfel, echipa lui Guardiola rămâne în cursa pentru a cuceri toate cele patru trofee la care a avut acces în acest sezon.

Aguero & Co speră astfel să-şi contine drumul spre finala de la Madrid.

VIDEO REZUMAT Schalke 04 - Manchester City 2-3 (meciul tur)

Manchester City - Schakle 04, LIVE pe Telekom Sport 2: ECHIPELE PROBABILE

  • Manchester City: Ederson - Walker, Laporte, Kompany, Zinchenko - Gundogan, Bernardo Silva, David Silva - Sane, Aguero, Sterling;
  • Schalke 04: Fahrmann - Riether, Bruma, Nastasic, Sane, Oczipka - Bentaleb, Serdar - Mendyl, Embolo, McKennie;

S-au calificat deja în sferturile UEFA Champions League: Ajax Amsterdam, Tottenham Hotspur, Manchester United şi FC Porto.

În această săptămână se joacă:

  • Juventus - Atletico Madrid, marţi, 22:00, Telekom Sport 1 (în tur 0-2)
  • Manchester City - Schalke 04, marţi, 22:00, Telekom Sport 2 (în tur 3-2)
  • Bayern Munchen - Liverpool, miercuri, 22:00, Telekom Sport 1 (în tur 0-0)
  • Barcelona - Olympique Lyon, miercuri, 22:00, Telekom Sport 2 (în tur 0-0)

Program faze finale UEFA Champions League - LIVE pe Telekom Sport

  • Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) - 16/17 aprilie (returul);
  • Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) - 7/8 mai (returul);
  • Finala UEFA Champions League - Madrid, Wanda Metropolitano - 1 iunie;

Toate meciurile se joacă de la ora 22:00 (ora României);

Afla mai multe despre: cityschalke,  

viewscnt
Articole similare