Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City şi Manchester United, duel pentru un câştigător de Europa League. Costă 90 de milioane de euro

Manchester City şi Manchester United, duel pentru un câştigător de Europa League. Costă 90 de milioane de euro

Premier League

Comentarii

Perioada de transferuri s-a terminat, însă marile cluburi îşi pregătesc de acum lista de transferuri pentru iarnă. Manchester United şi Manchester City au pus ochii pe acelaşi jucător, cu o clauză uriaşă de reziliere.

Jules Kounde, fundaşul central de la Sevilla, a fost dorit în vară de Manchester City, însă în cele din urmă, Pep Guardiola a optat pentru Ruben Dias de la Benfica. Ole Gunnar Solskjaer l-a pus pe francez în vârful listei de transferuri şi vrea să îl aducă chiar în iarnă. 

În opinia norvegianului de pe banca lui United, potrivit The Sun, Kounde este partenerul ideal pentru Harry Maguire. Totuşi, clauza de 90 de milioane de euro pusă de Sevilla îi sperie pe "diavolii roşii". Kounde a ajuns la Sevilla de la Bordeaux, în 2019, pentru 25 de milioane de euro. 

Fundaşul central, care a jucat 40 de meciuri pentru andaluzi sezonul trecut şi a ridicat trofeul UEFA Europa League deasupra capului, este şi pe lista celor de la Real Madrid şi Barcelona, însă este puţin probabil ca aceste echipe să trimită o ofertă pe adresa Sevillei. 

Afla mai multe despre: koundemanchester united 

viewscnt
Articole similare