Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City va avea un nou antrenor din această vară. Un fost tehnician din Spania vine să îi fie secund lui Guardiola

Manchester City va avea un nou antrenor din această vară. Un fost tehnician din Spania vine să îi fie secund lui Guardiola

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola şi-a găsit, în sfârşit, un antrenor secund după plecarea lui Mikel Arteta la Arsenal. Noul asistent al lui Guardiola va fi un fost antrenor al spaniolului.

Juanma Lillo (54 de ani) va fi noul antrenor secund de la Manchester City, anunţă cotidianul spaniol Marca. Lillo a părăsit postul de "principal" de la Qingdao Huanghai. 

În luna decembrie, Mikel Artetat a fost numit antrenor principal la Arsenal şi a lăsat liber postul de asistent al lui Guardiola. Printre numele vehiculate pentru a ocupa acest post au mai fost Xabi Alonso şi Vincent Kompany. 

În sezonul trecut, Lillo i-a promovat pe cei de la Qingdao în Superliga chineză. El a mai ocupat postul de secund la FC Sevilla şi la naţionala statului Chile. Ca principal, el le-a antrenat pe Tolosa CF, Mirandes, Cultural Leonesa, UD Salamanca, Real Oviedo, Tenerife, Real Zaragoza, Ciudad Murcia, Terrasa, Dorados, Real Sociedad, Almeria, Millonarios, Atletico Nacional şi Vissel Kobe.

La Dorados, în Mexic, Lillo l-a antrenat pe Guardiola, în ultimul sezon ca fotbalist al fostului mijlocaş central. 

Afla mai multe despre: guardiolamanchester city 

viewscnt
Articole similare