Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Manchester United a dat lovitura! Jadon Sancho va juca pe Old Trafford. Suma uriaşă pe care o plătesc ”Diavolii”

OFICIAL Manchester United a dat lovitura! Jadon Sancho va juca pe Old Trafford. Suma uriaşă pe care o plătesc ”Diavolii”
Comentarii

Manchester United l-a achiziţionat pe Jadon Sancho, starul după care aleargă de două sezoane.

Update: Manchester United a confirmat transferul lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund.


Jadon Sancho este prima mare lovitură a verii în fotbalul mare. Starul Borussiei Dortmund va juca la Manchester United, anunţă cunoscutul jurnalist, Fabrizio Romano.

”Transferul a fost confirmat. Cele două cluburi au ajuns la un acord. Manchester United plăteşte 90 de milioane de euro, plus bonusuri. Agenţii şi jucătorul şi-au dat acordul pentru un contract până în 2026. Imediat după ce va efectua vizita medicală, se va anunţa oficial şi mutarea” a anunţat jurnalistul italian, pe Twitter.

 

 

United, lovitură dură pentru rivala City

Jadon Sancho ajunge la Manchester United, după patru ani petrecuţi la Dortmund. Doar că între 2015 şi 2017, jucătorul originar din Camberwell a evoluat pentru rivala locală, Manchester City.

”Cetăţenii” l-au pierdut prea uşor pe Sancho, care acum va evolua pentru rivalii din oraş. Aproximativ 11 milioane de euro a încasat City pentru pentru un fotbalist pe care Borussia îl vinde acum de nouă ori mai scump.

137 de meciuri are Jadon Sancho la Borussia Dortmund, fotbalistul englez marcând 50 de goluri. Sancho este internaţional englez şi a strâns până acum 20 de meciuri, reuşind să marcheze de trei ori pentru naţionala ţării sale.

Afla mai multe despre: jadon sancho 

viewscnt
Articole similare