Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United a reintrat în cursa pentru transferul lui Coutinho! Şefii de pe Old Trafford îl vor pe brazilian

Manchester United a reintrat în cursa pentru transferul lui Coutinho! Şefii de pe Old Trafford îl vor pe brazilian

Manchester United

Comentarii

Philippe Coutinho (27 de ani), fotbalistul căruia Barcelona îi caută echipă, a revenit în atenţia lui Manchester United. Englezii şi-au reconsiderat poziţia faţă de transferul brazilianului şi acesta ar putea sfârşi prin a fi vândut înapoi în Premier League.

Coutinho nu mai e dorit la Barcelona, dar nici la Bayern, unde a fost împrumutat pentru acest sezon, astfel că brazilianului îi trebuie o nouă echipă. Destinaţia sa ar putea fi Premier League, acolo de unde a fost cumpărat de Barcelona la începutul lui 2018, de la Liverpool. DailyStar scrie că Manchester United a intrat din nou în cursă pentru transferul lui Philippe Coutinho. Rivala lui Liverpool îl vrea pe brazilian, mai precis şefii de pe Old Trafford, dar se pare că Ole Gunnar Soslkjaer e pe gânduri în această privinţă.

În detrimentul lui Coutinhho, antrenorul lui Manchester United i-ar vrea pe Jack Grealish şi Jude Bellingham. Tot în Premier League, brazilianul Coutinho care a costat pe Barcelona nu mai puţin de 160 de milioane de euro e dorit de Tottenham, Chelsea sau Leicester.

Dacă aş fi director sportiv, l-aş transfera pe Coutinho!"

În urmă cu câteva zile, Owen Hargreaves, fostul fotbalist al lui Manchester United, a spus că dacă era director sportiv la un club, în specil în Premier League, l-ar fi transferat pe Philippe Coutinho, deoarece iubeşte jocul brazilianului.

"Iubesc jocul său, îl iubesc ca jucător. E clar că trece printr-un moment mai greu după ce a plecat de la Liverpool. La Barcelona n-a funcţionat, la Bayern la fel, dar mai are timp să se transfere şi nu l-aş exclude niciodată. Mi-ar plăcea să-l văd înapoi în Premier League. Ar face mai bune multe echipe. Echipele din Anglia sunt, probabil, singurele care îl pot transfera acum. Când juca în Premier League, era de vis să-l vezi cum joacă! Dacă aş fi director sportiv la un club, l-aş transfera", a spus Owen Hargreaves, conform The Mirror.

Afla mai multe despre: manchester unitedcoutinho 

viewscnt
Articole similare