Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United a renunţat pentru moment la transferul lui Jadon Sancho! Transferul pe Old Trafford, amânat cu un an

Manchester United a renunţat pentru moment la transferul lui Jadon Sancho! Transferul pe Old Trafford, amânat cu un an

Borussia Dortmund

Comentarii

Manchester United renunţă la transferul lui Jadon Sancho (20 de ani), fotbalistul Borussiei Dortmund, cotat la 120 de milioane de euro de şefii clubului de pe Signal Iduna Park. Conducerea de pe Old Trafford intenţionează, însă, să revină şi să încerce să-l transfere pe Sancho anul viitor, când efectele crizei generate de pandemia de COVID-19 vor mai trece.

Borussia Dortmund şi Manchester United au purtat lungi negocieri pentru transferul lui Jadon Sancho, fotbalist pe care nemţii l-au transferat de la Manchester City în schimbul a doar opt milioane de euro. Se pare, însă, că şefii n-au reuşit să ajungă la niciun acord în privinţa sumei de transfer, deşi fotbalistul bătuse palma cu "Diavolii", astfel că Sancho va rămâne cel puţin încă un an la Borussia Dortmund.

Asta dacă nu cu cumva un alt club din Europa va fi gata să plătească suma de transfer cerută în schimbul lui Sancho, 120 de milioane de euro.

Dacă nu, Sunday Express scrie că Manchester United are de gând să încerce din nou să-l transfere pe Jadon Sancho, la anul, atunci când efectele criziei economice generate de pandemia de COVID-19 vor mai fi trecut.



Jadon Sancho a jucat 44 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Borussia Dormtund, timp în care a marcat 20 de goluri şi a livrat 20 de pase de gol.

Afla mai multe despre: jadon sanchotransfermanchester unitedborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare