Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, aproape de o lovitură! "Diavolii", favoriţi pentru transferul jucătorului de 100 de milioane de euro din La Liga

Manchester United, aproape de o lovitură! "Diavolii", favoriţi pentru transferul jucătorului de 100 de milioane de euro din La Liga

Manchester United

Comentarii

Manchester United îşi doreşte transferul lui Jadon Sancho, care va pleca cel mai probabil în vară de la Borussia Dortmund, însă competiţia este acerbă pentru jucătorul crescut în academia rivalei Manchester City, aşa că Ole Gunnar Solskjaer a trebuit să se reorienteze.

Antrenorul norvegian a găsit rapid o alternativă pentru Sancho. Este vorba despre Ferran Torres de la Valencia, fotbalist care, de asemenea, se află pe lista mai multor cluburi importante din Premier League, însă cotidianul spaniol Marca susţine că "diavolii" sunt favoriţi pentru transferul său. 

Internaţionalul de tineret spaniol are o clauză de reziliere de 100.000.000 de euro, însă în climatul econimic actual este puţin probabil ca un club să plătească atât de mult pentru el, astfel că Valencia ar putea accepta o ofertă în valoare de aproximativ 40-50 de milioane de euro. Însă United trebuie să decidă rapid dacă vor să îl cumpere pe spaniolul de 20 de ani, pentru că Jurgen Klopp îl doreşte la Liverpool. 

  • 50 de milioane de euro este cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com 
  • Contractul său cu Valencia expiră în vara anului viitor 
  • Nouă goluri şi 11 assist-uri are internaţionalul de tineret spaniol în tricoul "liliecilor"

Afla mai multe despre: manchester unitedferran torrestransfer united 

viewscnt
Articole similare