Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, aproape de o nouă lovitură. Paul Pogba semnează prelungirea contractului

Manchester United, aproape de o nouă lovitură. Paul Pogba semnează prelungirea contractului

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba este aproape de a semna un nou contract valabil pe cinci ani cu Manchester United. Conform jurnaliştilor de la The Sun, oficialii "diavolilor" vor face anunţul la finalul sezonului.

Ole Gunnar Solskjaer, managerul celor de la United l-a reintrodus în echipă pe Paul Pogba, după accidentarea suferită anul trecut, împotriva celor de la Newcastle. Deşi francezul a părut obosit şi a făcut câteva greşeli, una dintre ele ducând la faza primului gol primit de Manchester United, luni, în meciul cu Southampton, Solkjaer a declarat ca a fost mulţumit de jocul prestat de Pogba.

  • Manchester United a remizat, luni seară, acasă, cu Southampton, scor 2-2

"Când Paul joacă mai slab, tot nu va fi scos din echipă, nici din cea a lui Manchester şi nici din naţionala Franţei, doar ca acesta a fost accidentat foarte mult timp. Am avut un semn de întrebare inaintea meciului cu Southampton, dar el s-a simţit pregătit, ceea ce a fost grozav. Paul Pogba a fost fantastic de cand s-a reluat campionatul şi a adus foarte multă contribuţie echipei” , a declarat Ole Gunnar Solskjaer.

Afla mai multe despre: pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare