Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United are variantă de rezervă pentru Sancho. Solskjaer a pus ochii pe un semifinalist UEFA Champions League

Manchester United are variantă de rezervă pentru Sancho. Solskjaer a pus ochii pe un semifinalist UEFA Champions League

Manchester United

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) este transferul pe care şefii lui Manchester United îşi doresc cel mai tare să îl realizeze în această vară, dar englezii s-au gândit deja la o variantă de rezervă.

Manchester United a terminat pe locul 3 ultimul sezon de Premier League şi a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor. Întăririle întârzie să apară însă pentru echipa lui Ole Gunnar Solskjaer, iar fanii încep să îşi piardă răbdarea.

Principala ţintă a „diavolilor roşii” în această vară este Jadon Sancho, dar englezul este extrem de greu de adus de la Borussia Dortmund. Mijlocaşul mai are contract până în 2023 cu gruparea de pe Signal Iduna Park, site-ul de specialitate transfermarkt.com contându-l pe acesta la 117 milioane de euro.

În cazul în care United nu va perfecta acest transfer, soluţia de rezervă a lui Manchester se numeşte Memphis Depay (26 de ani), un fotbalist extrem de familiarizat cu „Teatrul viselor”. Adus în 2015 de la PSV în schimbul a 34 de milioane de euro, olandezul a fost cedat la Lyon în 2017 pentru 16 milioane de euro.

În Franţa, Depay s-a reinventat, el devenind unul dintre cei mai buni fotbalişti din Ligue 1, el dajungând chiar căpitan al lui O.L. În sezonul recent încheiat, atacantul a marcat 15 goluri în toate competiţiile pentru Lyon.

  • contractul lui Memphis Depay cu Lyon expiră în vara anului viitor
  • transfermarkt.com îl cotează pe atacantul olandez la 44 de milioane de euro

Afla mai multe despre: mancheser uniteddepay 

viewscnt
Articole similare