Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, Arsenal şi Liverpool se luptă pentru el! Jurgen Klopp îl vrea neapărat la echipă

Manchester United, Arsenal şi Liverpool se luptă pentru el! Jurgen Klopp îl vrea neapărat la echipă
galerie foto

Liverpool

Comentarii

Presa din Anglia anunţă că Jurgen Klopp este foarte interesat să-l aducă pe Yves Bissouma.

Toate echipele din Bix Six au făcut transferuri importante în această vară. Iar perioada de mercato s-ar părea că se termină cu o luptă în trei pentru mijlocaşul  Yves Bissouma de la Brighton.

Klopp l-a cerut la Liverpool, încă de la începutul verii, dar negocierile cu Brighton s-au demonstrat a fi destul de dificile. Asta pentru că formaţia de care aparţine şi Florin Andone, are mai multe variante de a-l vinde pe Bissouma. Potrivit Daily Express, jucătorul este dorit atât de Arsenal, cât şi de Manchester United.

Brighton l-a vândut în această vară pe Ben White la Arsenal, pentru 60 de milioane de euro. Pentru Bissouma (24 de ani), oficialii clubului ar solicita minim 45 de milioane de euro.

În vârstă de 24 de ani, Bissouma s-a născut în Coasta de Fildeş, dar a crescut în Mali. De altfel, mijlocaşul reprezintă Mali la nivel de echipă naţională. A fost adus în Premier League de la Lille, iar până în prezent a strâns 87 de meciuri la Brighton şi a marcat de trei ori. El a început fotbalul la AS Real Bamako, iar timp de doi ani a jucat pentru Lille în Franţa. 

Afla mai multe despre: bissoumaliverpool 

viewscnt
Articole similare