Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United caută întăriri. Englezii anunţă că ”diavolii” au pus ochii pe golgheterul UEFA Champions League

Manchester United caută întăriri. Englezii anunţă că ”diavolii” au pus ochii pe golgheterul UEFA Champions League

Manchester United

Comentarii

Erling Braut Haland, viitor adversar al tricolorilor este pe lista lui Manchester United.

Presa din Anglia scrie că vârful lui Salzburg, care a marcat trei goluri în meciul de debut cu Genk a ajuns în atenţia lui Manchester United. El este dorit cu insistenţă de tehnicianul norvegian Ole Gunnar Solskjaer, care îl cunoaşte perfect de pe vremea când o antrena pe Molde. Haland ar fi trezit şi interesul formaţiilor Arsenal şi Chelsea. Formaţia lui Abramovici nu poate face însă momentan transferuri.

Haland are o poveste foarte interesantă de viaţă. Vârful crescut de Molde a ajuns la Red Bull Salzburg în 2019, formaţie cu care a semnat un contract pe 5 sezoane. Tot în 2019 el a debutat în naţionala Norvegiei, pentru care a strâns deja două selecţii.

Interesant este că Haland s-a născut în Anglia la Leeds, dar a ales să evolueze pentru echipa naţională a Norvegiei. Tatăl său, fost fotbalist la Leeds a fost unul dintre prietenii apropiaţi ai lui Roy Keane.

Debutant la numai 15 ani în campionatul norvegian, Haland a atras atenţia granzilor din Anglia, inclusiv Manchester United şi Arsenal urmărindu-l cu mare atenţie. Norvegianul are 13 goluri în 9 meciuri pentru Salzburg şi ar putea juca împotriva României la Bucureşti. 

Afla mai multe despre: halandunited 

viewscnt
Articole similare