Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United continuă cu transferurile! Un portar cu trei selecţii pentru naţionala Angliei revine pe Old Trafford

Manchester United continuă cu transferurile! Un portar cu trei selecţii pentru naţionala Angliei revine pe Old Trafford
Comentarii

Manchester United a confirmat revenirea lui Tom Heaton pe Old Trafford, la 11 ani de când a părăsit clubul.

Tom Heaton a rămas liber de contract după despărţirea de Aston Villa, iar Manchester United s-a mişcat cel mai rapid şi l-a readus la club. Un produs al faimoasei academii a ”diavolilor roşii”, portarul a fost trimis în mai multe împrumuturi, înainte de a pleca liber de contract, în 2010, la Cardiff.

Manchester United continuă cu transferurile!

Goalkeeper-ul nu a primit şansa de a juca vreo partidă oficială pentru clubul din Manchester, iar acesta nu era considerat un jucător de valoare de conducătorii clubului, astfel că s-a decis să se renunţe la serviciile sale. Însă, de atunci, Heaton şi-a demonstrat valoarea, în special pentru Burnley, şi a prins şi câteva meciuri la naţională.

O accidentare serioasă l-a făcut să-şi piardă locul în faţa lui Nick Pope, iar acesta a fost nevoit să plece la Aston Villa, unde a fost afectat din nou de accidentări. Ajuns pe final de carieră, la 35 de ani, goalkeeper-ul a fost readus pe Old Trafford, unde a crescut, pentru a servi ca a treia opţiune din poarta ”diavolilor roşii”, în spatele lui De Gea şi Henderson.

Singurele trofee din palmaresul lui Heaton sunt câştigate chiar cu United, un campionat şi o Ligă a Campionilor, însă acesta nu a avut vreo mare contribuţie în acesta triumfuri, ca portar de rezervă. Transferul acestuia reprezintă doar o revenire romantică acasă şi este foarte puţin probabil că englezul va fi utilizat vreodată.

Welcome home, @TomHeatonGK #MUFC pic.twitter.com/5cUUPMhsby

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferuri unitedtom heaton 

viewscnt
Articole similare