Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, contract "suculent" pentru Paul Pogba. Ofertă fabuloasă pentru starul francez

Manchester United, contract "suculent" pentru Paul Pogba. Ofertă fabuloasă pentru starul francez
Comentarii

Paul Pogba (28 de ani) mai are contract cu Manchester United până în 2022, după ce a fost transferat în 2016 pentru o sumă record la acea vreme, 105 milioane de euro, şi a primit o ofertă de prelungire a înţelegerii cu "Diavolii roşii".

Manchester United, ofertă "suculentă" pentru Paul Pogba. Contract fabulos propus francezului

Şefii lui Manchester United vor continuitatea lui Paul Pogba, în pereche cu Bruno Fernandes, şi i-au făcut o nouă propunere de prelungire a contractului starului francez. Potrivit The Mirror, Manchester United i-a oferit un nou contract lui Pogba, cu cifre ameţitoare. Sursa citată scrie că Pogba ar urma să câştige 460.000 de lire pe săptămână la United, dar nu pomeneşte nimic despre durata contractului pe care l-a primit campionul mondial.

Dacă va accepta noua înţelegere propusă de Manchester United, Pogba ar urma să încaseze 22 de milioane de euro pe an, un salariu asemănător cu cel al lui De Gea, cel mai bine plătit fotbalist din lot.

Paul Pogba a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Manchester United, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat şapte pase de gol.

Afla mai multe despre: manchester unitedpogbaofertacontract 

viewscnt
Articole similare