Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United este dispusă să plătească 80 de milioane de euro pentru el! Transferul pus la cale de Solskjaer

Manchester United este dispusă să plătească 80 de milioane de euro pentru el! Transferul pus la cale de Solskjaer

Manchester United

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Marcos Llorente ar putea ajunge din stagiunea viitoare la Manchester United.

Real Madrid l-a lăsat să plece destul de uşor pe Marcos Llorente, fotbalist care impresionează acum sub comanda lui Diego Pablo Simeone.

Potrivit presei spaniole, mijlocaşul a trezit atenţia mai multor cluburi mari din Europa, printre care şi Manchester United.

”Diavolii” sunt dispuşi să plătească 80 de milioane de euro pentru serviciile sale, o ofertă pe care Atletico Madrid este dispusă să o accepte, scrie AS.

”Pierderile financiare mari cauzate de pandemia de coronavirus şi eliminarea din UEFA Champions League în faţa lui Chelsea, o pot determina pe Atletico Madrid să accepte oferta venită din Anglia” scrie sursa citată.

În schimb, Llorente nu pare dispus să părăsească momentan capitala Spaniei. Fotbalistul îşi construieşte o casă în Madrid, astfel că în planurile sale nu intră o plecare imediată din Capitală.

Marcos Llorente este cotat la 70 de milioane de euro. Mijlocaşul a fost titular în naţională în primul meci din preliminarii şi a evoluat ca fundaş dreapta în partida cu Grecia. A fost abia a doua sa selecţie în prima reprezentativă. Debutul şi l-a făcut în 2020, când a evoluat ca mijlocaş într-un meci cu Olanda. 

Afla mai multe despre: marcos llorentemanchester united 

viewscnt
Articole similare