Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United face spectacol pe piaţa transferurilor. Ţintele uriaşe pe care le au ”Diavolii”

Manchester United face spectacol pe piaţa transferurilor. Ţintele uriaşe pe care le au ”Diavolii”
Comentarii

Manchester United este gata să investească sume mari pentru a câştiga din nou titlul în Premier League.

”Diavolii” pregătesc o adevărată revoluţie pe piaţa transferurilor, după un nou sezon ratat. Potrivit presei din Anglia, United vrea să-şi întărească toate compartimentele, obiectivul grupării de pe Old Trafford fiind câştigarea titlului în Premier League.

United va înecrca să-l transfere pe Jan Oblak, portarul lui Atletico Madrid, văzut de mulţi drept cel mai bun portar al lumii în acest moment.

În defensivă, ”Diavolii” aşteaptă să vadă cum va decurge situaţia la Real Madrid, acolo de unde vor să-l transfere pe Raphael Varane. Fundaşul nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea blanco şi nici nu pare decis să o facă.

Şi în linia mediană, United vrea întăriri, iar numele de care se leagă speranţele lui Solskjaer este Declan Rice, mijlocaşul lui West Ham United. Pentru a-l aduce, United va trebui să se dueleze cu Manchester City.

În ofensivă, Manchester United pare aproape de un acord cu Borussia Dortmund pentru Jadon Sancho, dar oficialii ”Diavililor„ nu au renunţat nici la ideea Harry Kane. Doar aceşti doi jucători i-ar putea costa pe oficialii clubului aproximativ 200 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: manchester unitedharry kanedeclan rice 

viewscnt
Articole similare