Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United i-a pregătit un super înlocuitor lui Solskjaer! Numele interesant propus pentru banca diavolilor şi detaliul incredibil din spatele mutării

Manchester United i-a pregătit un super înlocuitor lui Solskjaer! Numele interesant propus pentru banca diavolilor şi detaliul incredibil din spatele mutării
Comentarii

Trupa de pe Old Trafford vrea să îl oferteze pe selecţionerul naţionalei Albionului, Gareth Southgate, pentru un contract valabil din vara anului 2020.

Asta înseamnă ca şefii lui United iau în considerare să termine actualul sezon cu Ole Gunnar Solskjaer sau cu un interimar în cazul demiterii norvegianului mai devreme. Varianta Southgate devine mai probabilă din vară după ce Anglia va termina aventura la Euro 2020. Există însă un episod în trecut pe care cu siguranţă actualul selecţioner nu l-a uitat. În 2006, când acesta şi-a început cariera de manager în fotbalul englez a avut nevoie de o dispensă pentru a putea sta pe bancă în calitate de principal pentru că la vremea respectivă nu deţinea Licenţa Pro.
 
Iar din cele 20 de cluburi din Premier League, doar Manchester United s-a opus pentru ca Southgate să o preia pe Middlesbrough. Atunci, roş-albii rămăseseră fără antrenor după ce Steve McClaren a ajuns la naţionala engleză chiar în anul în care fosta sa echipă o elimina pe Steaua şi juca finala Cupei UEFA. Totuşi varianta Southgate nu este singura pentru Man United. Pochettino, Allegri sau Laurent Blanc aşteaptă la cotitură. 
 

Afla mai multe despre: solskjaersouthgatemanchester unitedmiddlesbrough 

viewscnt
Articole similare