Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United îl pierde pe Cavani, dar se luptă pentru unul dintre cei mai disputaţi jucători din Europa

Manchester United îl pierde pe Cavani, dar se luptă pentru unul dintre cei mai disputaţi jucători din Europagalerie foto

Manchester United

Comentarii

Presa internaţională anunţă că Edinson Cavani nu va mai continua la Manchester United din sezonul viitor.

Timp de câteva săptămâni, oficialii lui Manchester United au încercat să-i prelungească lui Edinson Cavani şederea pe Old Trafford.

Uruguayanului i s-a oferit un nou acord, cu durată până în 2022, dar se pare că starul sud-american a refuzat deja propunerea, fiind decis să semneze cu Boca Juniors, grupare cu care s-ar fi înţeles deja pentru un acord pe un an şi jumătate.

"Fiul meu nu se simte confortabil în Anglia şi vrea să fie din nou aproape de familie. Edinson va juca în America de Sud", a declarat tatăl uruguayanului.

"Vreau ca Edinson să joace la o echipă care se luptă pentru ceva important. Edinson a avut multe conversaţii cu vicepreşedintele celor de la Boca Juniors, Juan Roman Riquelme şi ar vrea să joace la Boca", a mai spus tatăl lui Edinson Cavani.

United îl vrea pe Pau Torres de la Villarreal. Jucătorul este dorit şi de Real sau PSG

Englezii nu disperă însă şi caută alte variante. Momentan, presa din Spania scrie că Solskjaer a solicitat însă întăriri într-un alt compartiment, iar alesul ar fi Pau Torres, fundaşul central de la Villarreal.

Internaţionalul spaniol este curtat de multe dintre forţele Europei, printre care Real Madrid şi Paris Saint Germain.

Operaţiunea Pau Torres a fost deblocată pe Old Trafford la solcitarea antrenorului, iar Manchester United ar putea avea câştig de cauză, fiind clubul fiind dispus să achite clauza de reziliere a fotbalistului cu Villarreal. Pentru a-l avea pe Pau Torres, United ar trebui să plătească 50 de milioane de euro, o sumă uriaşă în contextul pandemic de astăzi.

Chiar şi-aşa, oficialii englezilor sunt dispuşi să-i facă pe plac antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, astfel că Pau Torres ar putea da Spania, pe Anglia. 

Afla mai multe despre: cavanisolskjaerpau torres 

viewscnt
Articole similare