Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United îşi vinde cel mai bine plătit jucător! Alexis Sanchez s-a înţeles cu o nouă echipă. Unde va ajunge internaţionalul din Chile

Manchester United îşi vinde cel mai bine plătit jucător! Alexis Sanchez s-a înţeles cu o nouă echipă. Unde va ajunge internaţionalul din Chile

Manchester United

Comentarii

Aventura lui Alexis Sanchez la Manchester United se apropie de final. Internaţionalul din Chile s-a înţeles cu o nouă echipă şi negocierile între cele două cluburi sunt aproape de a fi finalizate.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a anunţat că Inter Milano l-a convins pe Alexis Sanchez să joace în Serie A din acest sezon, chiar dacă fotbalistul a fost reticent la început, dat fiind faptul că are un salariu imens la United: 26 de milioane de lire sterline pe an. 

Iniţial va fi vorba de un împrumut, iar "diavolii roşii" vor asigura o parte din salariul jucătorului adus de la Arsenal. În vara anului viitor, Inter va fi obligată contractual să îl cumpere pe Sanchez pentru 15 milioane de euro. 

Mijlocaşul ofensiv este considerat o dezamăgire pe Old Trafford, marcând doar cinci goluri pentru United în 45 de meciuri. El a fost dorit de mai multe echipe, chiar şi revenirea la Arsenal era în cărţi, însă dorinţa acestuia este clară. Mai rămâne doar ca şefii lui Manchester United să îşi dea acordul pentru transferul jucătorului. 

Afla mai multe despre: alexis sanchezmanchester unitedinter milano 

viewscnt
Articole similare