Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United mai face un transfer de top! El este prima ţintă pentru sezonul viitor

Manchester United mai face un transfer de top! El este prima ţintă pentru sezonul viitor
Comentarii

Manchester United a reuşit o campanie spectaculoasă de achiziţii în această vară, culminând cu transferul lui Cristiano Ronaldo, de la Juventus.

În această vară, Manchester United a reuşit să aducă fotbalişti precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane sau Jadon Sancho, dar achiziţiile de lux ale ”Diavolilor” nu se opresc aici.

ESPN anunţă că formaţia de pe Old Trafford şi-a stabilit ţinta pentru sezonul viitor. Este vorba despre mijlocaşul lui West Ham United, Declan Rice, un jucător pe care United îl urmăreşte de mai bine de un an de zile.

Sursa citată scrie că Rice este piesa lipsă din puzzle-ul pe care Man United îl construieşte pentru a redeveni o forţă continentală. Potrivit ESPN, formaţia antrenată de Ole Gunnar Solskjaer vrea să ofere 80 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului de la West Ham United.

Declan Rice este dorit şi de rivala Manchester City. Are 22 de ani şi este născut la Londra, având acum o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro.

Cum ar putea arăta Manchester United în sezonul viitor: De Gea - Wan Bissaka, Varane, Maguire, Shaw - Declan Rice, Pogba - Sancho, Bruno Fernandes, Rashford - Cristiano Ronaldo

Afla mai multe despre: declan ricemanchester unitedtransferuri 

viewscnt
Articole similare