Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, negocieri cu înlocuitorul lui Pogba. Joacă în Premier League şi costă 50 de milioane de euro

Manchester United, negocieri cu înlocuitorul lui Pogba. Joacă în Premier League şi costă 50 de milioane de euro

Manchester United

Comentarii

Presa britanică anunţă că Manchester United va încerca transferul lui Ruben Neves, dacă Pogba va pleca în cele din urmă în această vară de pe Old Trafford.

În vârstă de 24 de ani, portughezul Ruben Neves ar putea fi înlocuitorul lui Paul Pogba la Manchester United.

Situaţia francezului nu este clară momentan, dar apropiaţii fotbalistului susţin că acesta şi-ar dori să se transfere de pe Old Trafford, anunţă presa din Anglia.

Manchester United, interes pentru Ruben Neves

United este însă pregătită. Potrivit englezilor, Ruben Neves este alesul lui Solskjaer, dacă Pogba va pleca în cele din urmă de la Manchester.

Cotat la 45 de milioane de euro, Ruben Neves este un mijlocaş defensiv care poate evolua şi box-to-box, foarte tehnic, intuitiv şi deja călit în fotbalul din Premier League. Crescut de FC Porto, Ruben Neves a fost transferat de Wolves pentru 18 milioane de euro, dar formaţia de la care a plecat Nuno Espirito Santo cere 50 de milioane pentur mijlocaşul său.

Ruben Neves are 109 meciuri în Premier League, 11 goluri marcate şi şase pase decisive. A mai jucat 16 meciuri în UEFA Champions League, 59 de meciuri în prima ligă portugheză, 11 meciuri în UEFA Europa League şi 42 de partide în liga a doua engleză.

United consideră că transferul lui Ruben Neves ar fi mai util pentru linia mediană a ”Diavolilor” în comparaţie cu Declan Rice, fotbalistul lui West Ham United. Englezul se află şi el pe lista lui Solskjaer, dar costă mult mai mult. În plus, Neves se înţelege foarte bine cu Bruno Fernandes, alături de care joacă în naţionala Portugaliei.

Afla mai multe despre: ruben nevesmanchester unitedpaul pogba 

viewscnt
Articole similare