Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, ofertă surpriză pentru un atacant din Ligue 1. Ce alte ţinte mai are Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United, ofertă surpriză pentru un atacant din Ligue 1. Ce alte ţinte mai are Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United

Comentarii

Goal.com anunţă că Manchester United este interesată de transferul lui Moussa Dembele (22 de ani) de la Olympique Lyon.

Moussa Dembele este unul dintre atacanţii din Ligue 1 la mare căutare. Cel mai recent, atacantul pentru care Lyon a plătit 22 de milioane de euro celor de la Celtic a intrat pe radarul formaţiei Manchester United.

Goal.com scrie că gruparea de pe Old Trafford va înainta o ofertă de 40 de milioane de euro pentru transferul lui Moussa Dembele, cel care ar urma sa devină noul număr 9 al echipei lui Solskjaer.

20 de goluri în 45 de meciuri a marcat în acest sezon Dembele pentru formaţia de pe Stade Gerland. El este la primul sezon pentru Olympique, după ce a jucat timp de trei ani pe Celtic Park. Moussa Dembele este titular în naţionala Under 21 a Franţei, pentru care a marcat de 11 ori în 19 meciuri.

United, aproape şi de transferurile lui Zaha şi David James

După ce au ratat Liga Campionilor în acest sezon, diavolii se pregătesc de un campionat în care să atace chiar titlul în Premier League.

Ivorianul are 10 goluri înscrise în sezonul recent încheiat din Prmier League, reulşite care au ajutat echipa londoneză să scape de orice emoţie în privinţa retrogradării. Zaha este tentat de o revenire pe Old Trafford recunoscând că nu şi-a încheiat încă misiunea începută în 2013. Interesant este că fotbalistul a avut doar 28 de minute în prima ligă engleză în tricoul diavolilor. Nu ar fi prima oară când Ole Gunnar Solskjaer ar lucra cu jucătorul african.

Daniel James este internaţional de seniori al Ţării Galilor, făcându-şi debutul în noiembrie 2018, sub comanda unui alt jucător de legendă al lui United, Ryan Giggs. El are două meciuri jucate în tricoul naţionalei sale şi un gol marcat.

Alte nume vechiculate pentru un transfer la Manchester United sunt cele ale lui Declan Rice (West Ham United), Ryan Sessegnon (Fulham) sau Aaron Wan Bissaka (Crystal Palace)

Afla mai multe despre: moussa dembelemanchester united 

viewscnt
Articole similare