Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Solskjaer se poate alege cu un super atacant

Manchester United poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Solskjaer se poate alege cu un super atacant
Comentarii

Presa din Anglia scrie că Manchester United studiază posibilitatea de a prezenta o ofertă concretă pentru Raul Jimenez.

Pe lângă Jadon Sancho sau Jack Grealish, două ţine primordiale pentru Manchester United, gruparea de pe Old Trafford studiază posibilitatea de a prezenta o ofertă concretă pentru Raul Jimenez, de la Wolverhampton, scrie Daily Mirror.

Fotbalistul mexican este unul dintre cei mai buni marcatori ai momentului în Europa. Un jucător adaptat la rigorile din Premier League, care are toate caracteristicile pentru a juca în tricoul lui United, formaţie care nu mai acceptă ideea de a nu se lupta pentru titlu în Anglia.

Astfel, englezii scriu că Ed Woodward va analiza în perioada imediat următoare ce ofertă va face pentru Jimenez.

Si va trebui să fie una destul de consistentă, pentru că Wolves nu va accepta nicio negociere sub 65 de milioane de euro, mai scriu englezii.

Atacantul mexican al celor de la Wolverhampton, Raul Jimenez, are parte de o primă parte de sezon de excepţie: 22 de goluri şi 10 pase decisive în 44 de meciuri.

El a semnat cu Wolves în vara anului 2019, atunci când englezii au plătit celor de la Benfica Lisabona 38 de milioane de euro. Unul dintre cei mai buni marcatori din Premier League, Jimenez ar fi intrat pe radarul mai multor echipe mari, precum Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester United.

"Wolverhampton este deja o echipă mică pentru el. Trebuie să progresese şi să se gândească la transferul la un club mare. Are potenţialul să se transforme într-o maşinărie de goluri" l-a lăudat Ivan Zamorano pe Jimenez, în urmă cu câteva săptămâni.

Afla mai multe despre: manchester unitedraul jimenez 

viewscnt
Articole similare