Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United pregăteşte o sumă record pentru un fundaş care s-a remarcat la CM 2018

Manchester United pregăteşte o sumă record pentru un fundaş care s-a remarcat la CM 2018
Comentarii

Unul dintre cei mai buni jucători ai Angliei de la Cupa Mondială a trezit interesul mai multor cluburi puternice din Europa. Harry Maguire ar putea ajunge însă la Manchester United, formaţie dispusă să ofere 50 de milioane de lire sterline pentru fundaşul lui Leicester City.

Gruparea de pe Old Trafford este pregătită să facă o ofertă impresionantă pentru Harry Maguire, în urma prestaţiilor excelente ale fotbalistului de la turneul final din Rusia. Presa britanică susţine că "Diavolii" sunt dispuşi să ofere 50 de milioane de lire pentru a-şi asigura serviciile jucatorului născut la Sheffield.

Leicester a plătit pentru Maguire nu mai puţin de 17 milioane de lire celor de la Hull City, însă ar putea astfel încasa o sumă de trei ori mai mare pentru internaţionalul englez, după un singur sezon. Formaţia de pe King Power Stadium l-a vândut recent la cealălaltă echipă din Manchester pe Riyad Mahrez pentru 60 de milioane de lire şi i-a transferat recent pe Jonny Evans, Bartosz Kapustka, James Maddison şi Ricardo Pereira.

În altă ordine de idei, Harry Maguire a reuşit să câştige lupta pentru titularizare în naţionala Angliei, trecându-i pe banca de rezerve chiar pe fundaşii lui United, Phil Jones şi Chris Smalling. La Cupa Mondială din Rusia, Maguire a fost printre cei mai buni jucători ai Angliei, alături de Jordan Pickford, Kieran Trippier sau Harry Keane. Fundaşul lui Leicester a marcat primul său gol pentru echipa reprezentativă în victoria cu 2-0 obţinută de Anglia în faţa Suediei.

În plus, United este foarte aproape de o despărţire de internaţionalul olandez Daley Blind, care s-ar putea întoarce la Ajax Amsterdam în următoarele ore. Trupa lui Jose Mourinho i-a mai transferat în această vară pe portarul Lee Grant, fundaşul portughez Diego Dalot şi mijlocaşul brazilian, Fred.

Afla mai multe despre: harry maguiremanchester unitedleicester citytransferuri 

viewscnt
Articole similare