Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United schimbă strategia! Solskjaer a anunţat noile transferuri "Abia aştept să-i văd!" Pe cine mizează ”diavolii”

Manchester United schimbă strategia! Solskjaer a anunţat noile transferuri "Abia aştept să-i văd!" Pe cine mizează ”diavolii”

Fotbal

Comentarii

Manchester United a ratat tot ce putea în acest sezon, iar Solskjaer e forţat să ia măsuri pentru stagiunea următoare.

Manchester United a încheiat pe locul şase sezonul din Premier League, ultimul care duce în Europa, mai exact în Europa League, o performanţă echivalentă cu un eşec total pentru diavoli. În Champions League s-au oprit în sferturi, la fel ca în Cupa Angliei, în timp ce în Cupa Ligii au fost eliminaţi în turul trei. Au trecut şi printr-o schimbare de antrenor, care a părut inspirată. I-a fost şi prelungit contractul lui Solskjaer, dar în final United tot nu s-a ales cu nimic din acest sezon. 

Norvegianul are de gând să-i păstreze pe tinerii care au fost împrumutaţi în acest sezon, mai ales pe cei care au şi impresionat la echipele la care au evoluat.

Primul jucător care se va pregăti cu United pentru sezonul următor e Axel Tuanzebe, care e împrumutat din 2018 la Aston şi care a impreisonat pe Villa Park. Tuanzebe a jucat deja pentru echipa mare a lui United, ultima dată în ianuarie 2018. 

Fundaşul de 21 de ani a trecut prin câteva perioade cu accidentări, dar chiar şi aşa a avut un sezon excelent cu Aston Villa, care se bate pentru promovare. 

"Sper ca Axel să prindă finala playoff-ului şi să joace bine acolo. A avut câteva accidentări, dar încă e copil, iar eu abia aştept să-l văd în pregătire alături de noi", a declarat Solskajer. 

Un alt jucător de viitor al lui United, la care Solskjaer e extrem de atent este, portarul lui Sheffield Unied, Dean Henderson. Sheffield a obţinut promovarea directă în Premier League, luna trecută, iar Henderson a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în lupta pentru promovare. Henderson a câştigat mănuşa de aur în Championship, după ce a încheiat sezonul cu 21 de meciuri fără gol încasat. 

"A obţinut promovarea în Premier League, iar acest lucru este fantastic pentru el. Dacă va juca un an în prima ligă, atunci probabil, va deveni cea mai bună opţiune", a mai spus Solksjaer. 

Afla mai multe despre: manchester unitedsolskjaer 

viewscnt
Articole similare