Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United se refuză. Borussia Dortmund a respins o nouă ofertă colosală pentru Jadon Sancho

Manchester United se refuză. Borussia Dortmund a respins o nouă ofertă colosală pentru Jadon Sancho

Manchester United

Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) este fotbalistul pe care şi-l doreşte cel mai tare Manchester United în această perioadă de mercato. Conducerea „diavolilor roşii” pare dispusă să facă orice pentru a-l aduce pe englez pe Old Trafford, dar Borussia Dortmund se încăpăţânează să refuze orice ofertă.

Conform skysports.com, Manhcester United a oferit 100 de milioane de euro pentru transferul lui Jadon Sancho, dar Borussia Dortmund a refuzat. 

Iniţial, echipa lui Ole Gunnar Solskjaer pusese la bătaie 80 de milioane de euro, dar a mărit oferta. Suma pe care o cere conducerea galben-negrilor este însă de 120 de milioane de euro.

Sancho nu va juca în Supercupa Germaniei. Dortmund o va întâlni acolo pe Bayern Munchen, dar fotbalistul nu a făcut deplasarea din cauza unei infecţii respiratorii. Internaţionalul englez a ieşit negativ la testul pentru COVID-19. 

Manchester United mai are doar câteva zile la dispoziţie pentru a face o nouă ofertă pentru Sancho. Perioada de transferuri se încheie pe 5 octombrie anul acesta. 

Afla mai multe despre: sanchomanchester uniteddortmund 

viewscnt
Articole similare