Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United şi-a prezentat cea mai ciudată achiziţie. Cu ce număr va juca vârful care trebuie să suplinească absenţa lui Rashford | FOTO

Manchester United şi-a prezentat cea mai ciudată achiziţie. Cu ce număr va juca vârful care trebuie să suplinească absenţa lui Rashford | FOTOgalerie foto
Comentarii

Odion Ighalo (30 de ani) şi-a îndeplinit visul. În criză de atacanţi din cauza problemelor medicale, în special cea a lui Marcus Rashford, Manchester United a apelat la o soluţie de avarie. L-a împrumutat din China, de la Shanghai, pe nigerianul care şi-a dorit toată viaţa să ajungă pe Old Trafford.

„Diavolii roşii” i-au încredinţat lui Ighalo tricoul cu numărul 25, tricou purtat ultima dată de Antonio Valencia. Ecuadorianul a plecat la începutul sezonului de la United, după zece ani petrecuţi pe Old Trafford. 

Cu 10 goluri marcate în 17 meciuri jucate în prima ligă din China, Ighalo a fost împrumutat de Man United până la finalul sezonului. Nigerianul ar putea debuta în echipamentul noii sale echipe împotriva lui Chelsea. Cele două formaţii sunt rivale în lupta pentru locurile de Champions League şi se întâlnesc luni, 17 februarie, în Premier League.

Ighalo, atacant surpriză pentru Manchester United

„Este un atacant diferit şi un marcator înnăscut. Fizic stă foarte bine. Vom putea sa îi odihnim acum pe Greenwood şi pe Martial. Ne aşteaptă multe meciuri. Vrem să ajungem departe în Europa League şi în Cupa Angliei, avem şi meciuri importante de campionat. Prin urmare, aveam nevoie de un alt gen de atacant pe care să îl folosim”, a declarat managerul lui Man United, Ole Gunnar Solskjaer. 

Odion Ighalo nu este la prima experienţă în Anglia. În perioada 2014 - 2017 a evoluat pentru Watford, club la care a dat un total de 36 de goluri în campionat. 

La Watford, cel mai bun marcator de la Cupa Africii pe Naţiuni din 2019 a evoluat cu numărul 24, numărul 25 purtându-l la Granada, acolo unde a jucat în sezonul 2013-2014. 

Afla mai multe despre: manchester unitedighalo 

viewscnt
Articole similare