Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United şi-a prezentat noile echipamente pentru meciurile de acasă. "Diavolii roşii" s-au inspirat din tricourile anilor '70

Manchester United şi-a prezentat noile echipamente pentru meciurile de acasă. "Diavolii roşii" s-au inspirat din tricourile anilor '70galerie foto

Manchester United

Comentarii

După rivala din oraş, Manchester City, care a optat pentru originalitate, prezentând un tricou pentru meciurile de acasă cu un ceas digital pe fond, cManchester United a ales simplitatea, prezentând, joi, pentru sezonul 2021-2022, un tricou roşu cu manşete albe la mâneci.

Un tricou Adidas care reaminteşte de cele purtate de Manchester United în anii '70, iar la baza gâtului, pe interior, apar inscripţiile "Youth - Courage - Success" ("Tinereţe - Curaj - Succes").

O altă schimbare notabilă, sponsorul. Din 2014, tricourile "Diavolilor Roşii" afişau logo-ul constructorului american de automobile Chevrolet, în timp ce de la 1 iulie 2021 spaţiul publicitar a fost recuperat de TeamViewer, o marcă de soft pentru computere.

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare