Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, super efort financiar! Ce mutări pregăteşte cuplul Woodward - Solskjaer pentru sezonul viitor

Manchester United, super efort financiar! Ce mutări pregăteşte cuplul Woodward - Solskjaer pentru sezonul viitorgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Manchester United vrea să revină în topurile fotbalului european, motiv pentru care vrea să facă la finalul sezonului, o campanie de transferuri spectaculoasă.

Conform presei britanice, Ole Gunnar Solskjaer a solicitat în mod insistent doi jucători pentru stagiunea viitoare. Ed Woodward va trebui să facă tot posibilul pentru a-i aduce la echipă, dar englezii subiliniază că afacerea îi va costa foarte scump pe oficialii de pe Old Trafford.

Jadon Sancho este primul nume cerut de Solskjaer. Fotbalistul Borussiei Dortmund nu se va "mişca" de pe Signal Iduna Park fără minim 120 de milioane de euro.

United speră să obţină o parte din aceşti bani din transferul lui Pogba, fotbalist dorit de Real Madrid, Juventus şi mai nou de Paris Saint Germain. Sancho  (20 de ani) este cotat la 117 milioane de euro şi în 2791 de minute disputate în acest sezon a marcat 17 goluri şi a oferit 19 pase decisive.

Jack Grealish este al doilea nume cerut cu insistenţă de Solskjaer. Din informaţiile presei britanice, United va trebui să plătească pentru fotbalistul lui Villa, nu mai puţin de 80 de milioane de euro. Grealish evoluează la Aston Villa din 2011-2012, perioadă în care a marcat 24 de goluri în 176 de meciuri. Timp de un sezon, Grealish a jucat pentru formaţia din Liga a treia engleză, Notts County.

Cota sa de piaţă este de 38 de milioane de euro, fotbalistul fiind impresariat de agenţia condusă de Jonathan Barnett, agentul care îl are sub contract şi pe starul lui Real Madrid, Gareth Bale. În actuala stagiune, Grealish a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive pentru coechipierii săi în 31 de meciuri disputate pentru Aston Villa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: grealishsanchomanchester united 

viewscnt
Articole similare