Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United transferă de la Atletico Madrid. Fotbalistul cu clauză de 150 de milioane de euro şi contract până în 2026, dorit pe Old Trafford

Manchester United transferă de la Atletico Madrid. Fotbalistul cu clauză de 150 de milioane de euro şi contract până în 2026, dorit pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

Atletico Madrid caută să facă rost de bani pentru transferul unui atacant cu nume, iar pentru asta trebuie mai întâi să vândă. Primul nume care poate pleca de pe Wanda Metropolitano este Saul Niguez (24 de ani), mijlocaşul fiind dorit de Manchester United. Nu e prima dată când formaţia de pe Old Trafford se interesează de fotbalistul spaniol.

Ca să-şi poată permite un atacant de top, Atletico are nevoie de 80-90 de milioane de euro, estimează presa spaniolă, din informaţiile de până acum. Astfel, echipa antrenată de Diego Simeone e dispusă să îl cedeze pe Saul, cu Manchester United interesată de serviciile spaniolului cu execuţii spectaculoase.

Saul este unul dintre oamenii de bază a lui Simeone. Este cel mai folosit jucător de către antrenorul argentinian, cu 1800 de minute strânse în acest sezon. Rămâne de văzut preţul pe care Atletico Madrid îl va cere în schimbul lui Saul. Mijlocaşul de naţională are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro, dar e greu de crezut că "Diavolii" vor accepta să plătească atât, astfel că vor negocia cu Altetico.

Saul Niguez are un contract-gigant ca durată cu Atletico Madrid. Spaniolul e legat de formaţia "rojiblanco" până în 2026.



Forma de moment a lui Manchester United, care a câştigat cu Tottenham (2-1) şi cu Manchester City (2-1), le-a dat moral conducătorilor de pe Old Trafford, care sunt gata de noi eforturi financiare pentru a întări echipa, care trebuie să revină în prim-planul fotbalului mondial.

Afla mai multe despre: saultransfermanchester unitedatletico madrid 

viewscnt
Articole similare