Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, tun după tun pe piaţa transferurilor! Solskjaer îşi face super echipă pe Old Trafford: vrea un semifinalist de Liga Campionilor

Manchester United, tun după tun pe piaţa transferurilor! Solskjaer îşi face super echipă pe Old Trafford: vrea un semifinalist de Liga Campionilor
Comentarii

Manchester United vrea să dea încă o lovitură pe piaţa transferurilor. "Diavolii" pregătesc două mutări spectaculoase în vara lui 2021, după ce efectele crizei financiare generate de pandemia de COVID-19 vor mai trece. Ole Gunnar Solskjaer îşi face super echipă pe Old Trafford.

United a anunţat oficial transferul lui Donny van de Beek de la Ajax în urmă cu câteva zile, dar strategia şefilor de pe Old Trafford, gândită împreună cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, nu se opreşte aici. Potrivit Daily Star, Manchester United vrea să-l transfere şi pe Dayot Upamecano (21 de ani), fundaşul francez care impresionează la Leipzig de două sezoane încoace. Însă nu în această perioadă de transferuri, ci în 2021. Motivul este unul simplu: atunci, Upamecano va avea o clauză de reziliere de doar 40 de milioane de euro.

Având în vedere calitatea, vârsta şi potenţialul lui Dayot Upamecano, ar fi o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor pentru Manchester United, care este în plină reconstrucţie de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnic. Însă, concurenţa este una puternică pentru "Diavoli". Bayern, Juventus, Barcelona sau Real Madrid îl vor şi ele pe Upamecano.

Upamecano e unul dintre fotbaliştii care a pus din greu umărul la calificarea istorică a celor de la RB Leipzig în semifinalele Ligii Campionilor în sezonul recent încheiat.

În ceea ce priveşte a doua lovitură, numele fotbalistului e deja cunoscut. Manchester United îl vrea cu tot dinadinsul pe Jadon Sancho, jucătorul Borussiei Dortmund, dar nu a putut satisface pretenţiile financiare ale nemţilor în această vară, 120 de milioane de euro. Astfel, vor mai face o încercare de transfer în vara lui 2021, după ce îşi vor alcătui bugetul de transferuri. Pandemia de COVID-19 şi criza financiară generată odată cu aceasta i-au împiedicat pe şefii englezilor să bage mâna adânc în buzunar în această vară.



De la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică, Manchester United a transferat numai jucători tineri, de perspectivă. Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire, Bruno Fernandes şi, recent, Donny van de Beek, au semnat cu trupa de pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: manchester unitedtransferdayot upamecano 

viewscnt
Articole similare