Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United, victorie clară cu Leeds. Pogba şi Fernandes au dat recital: hat-trick şi "careu" de assist-uri!

Manchester United, victorie clară cu Leeds. Pogba şi Fernandes au dat recital: hat-trick şi "careu" de assist-uri!

Manchester United

Comentarii

Manchester United a câştigat cu 5-1 meciul jucat cu Leeds în etapa de deschidere a noului sezon de Premier League, partidă în care Paul Pogba şi Bruno Fernandes au dat recital, iar Jadon Sancho a debutat.

Manchester United, start ca din tun în noul sezon de Premier League!

"Diavolii" lui Ole Gunnar Solskjaer au primit, sâmbătă, pe Olf Trafford, vizita celor de la Leeds. United a făcut spectacol prin cei mai buni jucători trimişi în echipa de start, Paul Pogba şi Bruno Fernandes. Portughezul a reuşit un hat-trick, iar Pogba a reuşit un "careu" de assist-uri.

Fernandes a început recitalul în minutul 30, servit excelent de Pogba, apoi a mai punctat în minutele 54 şi 60, unul dintre goluri fiind din pasa aceluiaşi mijlocaş francez. Pogba a pasat decisiv şi la reuşitele lui Greenwood (52) şi Fred (68).

Înaintea partidei, Manchester United l-a prezentat pe Raphael Varane în faţa fanilor, pe Old Trafford, iar în partida cu Leeds a debutat şi Jadon Sancho, cea mai scumpă achiziţie a verii în curtea formaţiei engleze. Sancho a costat 85 de milioane de euro, achitate nemţilor de la Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: manchester unitedpremier leaguemecivictorieleeds 

viewscnt
Articole similare