Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United vrea să-i prelungească acordul lui Paul Pogba. ESPN anunţă ultimele detalii legate de situaţia fotbalistului

Manchester United vrea să-i prelungească acordul lui Paul Pogba. ESPN anunţă ultimele detalii legate de situaţia fotbalistului

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba ar putea rămâne la Manchester United, în ciuda interesului din Franţa, Spania şi Italia pentru el.

Manchester United pare aproape să obţină acordul lui Paul Pogba pentru prelungirea contractului său cu gruparea de pe Old Trafford.

Mijlocaşul francez, campion mondial cu naţionala ţării sale, este dorit de Real Madrid, Juventus Torino şi Paris Saint Germain, dar pandemia de coronavirus a blocat orice tentativă de negocieri. Pogba, pare dispus acum să asculte oferta ”diavolilor”, iar ESPN confirmă că jucătorul este aproape de un nou acord cu Manchester United.

În vârstă de 27 de ani, mijlocaşul francez a revenit la United în 2016, după patru ani petrecuţi la Torino. Pogba, care s-a format la juniorii formaţiei de pe Old Trafford a evoluat în 185 de meciuri pentru ”Diavoli” şi a cucerit Cupa Angliei şi UEFA Europa League. El ar putea semna un nou acord pentru un salariu de 17 milioane de euro pe sezon.

Afla mai multe despre: paul pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare