Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United vrea să-l schimbe pe Solskjaer. Cine este favorit să devină noul manager de pe Old Trafford

Manchester United vrea să-l schimbe pe Solskjaer. Cine este favorit să devină noul manager de pe Old Trafford
galerie foto

Manchester United

Comentarii

Manchester United vrea să-l aducă pe Antonio Conte. Conducerea analizează situaţia lui Ole Gunnar Solskjaer

Manchester United a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), de Liverpool, în etapa a IX-a a campionatului englez Premier League. O înfrângere dură în faţa unei rivale la titlu, dar o înfrângere care completează seria neagră a formaţiei de pe Old Trafford.

Antonio Conte, favorit să devină manager pe Old Trafford

Potrivit jurnaliştilor italieni, conducerea lui United evaluează acum schimbarea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, iar Antonio Conte este principalul favorit al oficialilor lui Manchester United.

”Primul pas trebuie să fie decizia finală a consiliului de administraţie cu privire la situaţia lui Ole Gunnar Solskjær. Discuţiile din interiorul clubului sunt încă în desfăşurare cu privire la modul de gestionare a crizei. Antonio Conte ar fi pregătit să discute cu Man Utd despre proiect, după cum a fost dezvăluit astăzi - dar încă nu a existat un contact oficial încă.” a explicat jurnalistul italian, Fabrizio Romano.

Un alt jurnalist italian, Gianluca di Marzio anunţă şi el că Antonio Conte este principalul favorit pentru a prelua conducerea tehnică a lui Manchester United: ”Numele care răsună cel mai tare dinspre Old Trafford este cel al lui Antonio Conte. United se gândeşte serios la antrenorul italian după ce Solskkaer a câştigat doar două din ultimele şapte jocuri” scrie Di Marzio.

The Sun scrie că Antonio Conte este de acord să preia echipa din mers, dar ar fi solicitat autoritate totală conducerii clubului, dar şi să aibă ultimul cuvânt în ceea ce priveşte transferurile. Conte este campion în Anglia cu Chelsea, iar sezonul trecut a cucerit titlul în Serie A, cu Internazionale Milano, reuşind să oprească supremaţia celor de la Juventus.

Antonio Conte a antrenat în Anglia în perioada iulie 2016-iulie 2018 şi a cucerit pe lângă titlul de campion şi o Cupă a Angliei.

Conducerea lui Manchester United ar avea şi reticenţe în ceea ce priveşte numirea lui Antonio Conte, un antrenor pe care clubul îl consideră similar ca şi filosofie sau atitudine cu Jose Mourinho, fostul tehnician de pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: solskjaerantonio conte 

viewscnt
Articole similare