Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester United vrea să transfere unul dintre cei mai buni mijlocaşi din La Liga. Mutarea surpriză pusă la cale de Solskjaer

Manchester United vrea să transfere unul dintre cei mai buni mijlocaşi din La Liga. Mutarea surpriză pusă la cale de Solskjaer

Manchester United

Comentarii

Presa spaniolă scrie că mijlocaşul lui Getafe, Mauro Arambarri a intrat pe lista lui Manchester United.

Cotidianul AS notează că Manchester United a deschis tratativele cu Getafe pentru transferul mijlocaşului Mauro Arambarri.

Fotbalistul ochit şi de Atletico Madrid ar putea ajunge pe Old Trafford pentru 30 de milioane de euro. Uruguayanul este dorit chiar de către antrenorul Ole Gunnar Solskjaer.

Arambarri, mega afacere pentru Getafe

Dacă transferul lui Mauro Arambarri la Manchester United va deveni realitate, clubul spaniol va face un profit uriaş de pe urma acestuia.

În 2018, madrilenii au plătit 2 milioane de euro pentru serviciile lui Arambarri, jucător transferat de la Boston River.

Getafe l-a împrumutat pentru un sezon, cu obligaţie de cumpărare, iar după ce fotbalistul a confirmat, madrilenii au plătit suma de 2.1 milioane. Interesant este că între timp, Mauro Arambarri a ajuns să fie cotat la 20 de milioane de euro, după evoluţiile sale excelente sub comanda lui Pepe Bordalas.

În prezent, Arambarri este impresariat de Jonathan Barnett, unul dintre cei mai influenţi agenţi din lumea fotbalului. Barnett reprezintă nume grele precum Gareth Bale, Jack Grealish, Eduardo Camavinga, Saul, Ben Chilwell, Mason Mount, Sergino Dest, Lewis Dunk sau Patrick Bamford.

Afla mai multe despre: mauro arambarrigetafemanchester united 

viewscnt
Articole similare