Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandatul lui Dinu Todoran, mai scurt decât al antrenorilor din ultimii ani de la FCSB? Anunţ-surpriză făcut de Gigi Becali

Mandatul lui Dinu Todoran, mai scurt decât al antrenorilor din ultimii ani de la FCSB? Anunţ-surpriză făcut de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunţat că mandatul lui Dinu Todoran (42 de ani) poate fi mai scurt decât al celorlalţi antrenori ai roş-albaştrilor din ultimii ani. Omul de afaceri din Pipera a dezvăluit că l-ar putea ţine pe bancă pe Todoran doar până la intrarea în play-off-ul Ligii 1.

Mandatul lui Todoran, scurtat? Gigi Becali a anunţat până când ar putea sta cel mai puţin antrenorul

Reacţia lui Gigi Becali în privinţa mandatului lui Dinu Todoran a venit în contextul în care patronul FCSB a răspuns unor speculaţii care susţineau că Laurenţiu Reghecampf ar putea "descăleca" pe banca roş-albaştrilor pentru a treia oară. Latifundiarul din Pipera a anunţat că nu se pune problema să renunţe momentan la Todoran, care cel mai devreme ar putea pleca de la FCSB înainte de play-off.

"Mai, tată, dacă am antrenor, de ce întrebaţi? Todoran va fi antrenor până la finalul acestui campionat, cel puţin până la începerea playoff-ului", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

După ce Laurenţiu Reghecampf a plecat de la FCSB pentru a doua oară, în 2016, FCSB a avut câte un antrenor în fiecare sezon. Nicolae Dică, Mihai Teja, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă şi Toni Petrea au stat pe rând pe banca tehnică a roş-albaştrilor, dar niciunul n-a reuşit să îndeplinească marele vis, câştigarea titlului în Liga 1.

Mandatul lui Dinu Todoran la FCSB n-a început aşa cum se aştepta Gigi Becali. FCSB a reuşit doar un egal, 0-0, în deplasare la FC Botoşani în prima etapă a noului sezon de Liga 1.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdinu todoranmandatantrenor 

viewscnt
Articole similare