Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandorlini, criticat după Dinamo-CFR 1-1: ”Parcă nu a vrut să câştige meciul!”. N-a scăpat nici Camora: ”Ce mai cauţi la naţională?” | EXCLUSIV

Mandorlini, criticat după Dinamo-CFR 1-1: ”Parcă nu a vrut să câştige meciul!”. N-a scăpat nici Camora: ”Ce mai cauţi la naţională?” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, duminică, într-o partidă din etapa a 12-a a Superligii.

Dinamo a deschis scorul în minutul 10, prin Abdallah, în timp ce ardelenii au egalat în minutul 58, prin Daniel Bîrligea.

Basarab Panduru: ”Nu aveai cum să-l scoţi pe Bîrligea!”

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru îl consideră vinovat pentru acest semi-eşec pe antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini, deoarece nu a avut deloc inspiraţie la schimbări.

În opinia lui ”Pandi”, cele două schimbări pe care le-a făcut italianul în minutul 66 (au intrat Juricic şi Betancor, au ieşit Morgan şi Bîrligea) nu au adus niciun plus, ba mai mult au îngreunat desfăşurarea ulterioară a partidei.

  • Şase minute mai târziu, Mandorilini i-a introdus pe Fica şi Mihai, şi au ieşit Otele şi Deac, alte schimbări extrem de surprinzătoare, cu zero efect pe teren.

Mi-a plăcut Dinamo în prima repriză. Au făcut un meci bun. Mă aşteptam să înceapă şi a doua repriză la fel, dar s-a întâmplat ceva în vestiarul CFR-ului cu siguranţă.  CFR a ieşit altfel, a făcut pressing, nu i-a mai lăsat pe Dinamo să joace. A egalat şi a jucat până în minutul 66, când s-au făcut primele schimbări.

După părerea mea, toţi care au intrat nu au adus nimic bun. Absolut nimic. CFR, din momentul ăla nu a a mai avut nicio şansă să câştige. Chiar dacă ultimele şuturi au fost destul de periculoase. Din momentul în care s-au făcut schimbările, nu s-a mai produs absolut nimic. Am avut impresia că s-au făcut schimbările pentru a nu se mai câştiga meciul. Aşa părea.

Indiferent ce-mi spui, sau cât îmi place sau nu Birligea, nu ai cum să-l scoţi ca să-l bagi pe unul care nu face nimic (n.r. - Jefte). Din momentul ăla s-a terminat tot. N-au mai avut nicio şansă. Şi mai pune formula de echipă cu care CFR a terminat meciul şi vezi pe ce loc ar fi terminat în campionat.

Tu acum vrei să câştigi meciul. Scoţi nişte jucători care nu au produs în momentul ăla. Sau nu mai pot...Cum adică nu mai pot? Nu mai pot, dar mergem la echipa naţională? Ce mai cauţi la echipa naţională, dacă nu mai poţi? Dacă vorbim de acelaşi jucător (n.r. - Camora). Îi schimbi pentru că ai impresia că ai pe bancă pe cineva care aduce ceva în plus.

Te poţi gândi la orice, numai că vezi atitudinea lor. Nu ai cum aşa să joci la CFR Cluj. Mi se pare că nu mai au frica aia de Petrescu, fiecare face ce vrea, aleargă cum vor, dau din mâini.  Nu mi-a plăcut CFR-ul după schimbări şi nu merita să câştige meciul”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Mihai Stoica: ”Şi eu m-am mirat când am văzut schimbările”

Nici preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, nu a înţeles exact cele patru schimbări realizate de CFR Cluj în repriza secundă.

Cu toate acestea, oficialul ”roş-albastru” bănuieşte că schimbările au fost realizate din cauza oboselii acumulate la meciul din urmă cu trei zile, din restanţa cu Sepsi.

Spuneam înainte de a începe meciul cum arată CFR fără Tachtsidis, care e un jucător exponenţial în opinia mea. Era Deac în teren, care chiar dacă juca mai avansat decât Tachtsidis, e un jucător capabil să. ordoneze jocul echipei. Şi mai are ceva: execută extraordinar fazele fixe.

Şi eu m-am mirat când am văzut schimbările, dar cred că au fost cauzate de restanţe de la mijlocul săptămânii. Probabil că au gândit meciul ăla.. Văzându-l acum şi pe Camora, a contat foarte mult...Era într-o formă extraordinară. Marcase în ultimele trei meciuri şi s-a accidentat”, a completat Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: basarab pandurudinamo-cfr clujdan petrescubirlingeamandorlini 

viewscnt
Articole similare