Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mândri că suntem români!" VIDEO | Tricolorii, emoţionaţi de primirea făcută de fani. Cum au reacţionat Andrei Ivan şi Florinel Coman la revenirea în ţară

"Mândri că suntem români!" VIDEO | Tricolorii, emoţionaţi de primirea făcută de fani. Cum au reacţionat Andrei Ivan şi Florinel Coman la revenirea în ţară

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii mici au revenit vineri noapte în România, după parcursul excelent de la Euro 2019, iar sute de fani i-au aşteptat cu flori şi urale în aeroportul din Bucureşti.

Ionuţ Radu, Andrei Ivan, Ianis Hagi şi Compania au cântat alături de fani, iar aeroportul s-a transformat în peluză pentru minute bune, într-un entuziasm general. Nu a contat ora târzie din noapte pentru o naţională care ne-a făcut să retrăim momente oferite doar de Generaţia de Aur în urmă cu două decenii.



"Foarte frumos, o atmosferă de nedescris!", a exclamat Florinel Coman când a văzut câţi fani au ţinut să fie la aeroport atât de târziu în noapte.

Andrei Ivan: "Mândri că suntem români!"

"Le mulţumim frumos fanilor şi suntem mândri că suntem români. Sunt foarte bucuros că în această seară au venit foarte mulţi oameni.

O oră foarte târzie şi sunt foarte mulţi români. Mă mândresc că sunt român şi mă mândresc cu ce am făcut pentru România!

Am fost puţin supărat că am pierdut cu Germania, puteam să jucăm în finală şi făceam mai mult România mândră de noi.

Sper să o ţin tot aşa, să joc pentru echipa naţională şi să fac toată ţara mândră de mine. (n.r. Schimbi şi echipa de club?) Nu, încă nu ştiu momentan, o să văd ce va fi
", a declarat Andrei Ivan la microfonul Telekom Sport.

Cicâldău: "Nu ne aşteptam la o aşa primire!"

"Sunt bine. Mai simt o oarecare durere dar în câteva zile o să îmi revin. Urmează o vacanţă, am o săptămână să îmi revin şi să mă relaxez după acest turneu.

Toată echipa cred că a făcut jocuri foarte bune, individual şi colectiv am reuşit această performanţă.

Nu, sincer nu ne aşteptam (n.r. la o asemenea primire). Ne bucură foarte mult. Am vacanţă deocamdată, vreau să mă relaxez în vacanţă şi după vom vedea ce va fi (n.r. legat de un posibil transfer)
", a declarat Alexandru Cicâldău pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: romaniaivanu21 

viewscnt
Articole similare