Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mandzukic şi Chiellini au fost recuperaţi dar nu vor evolua în meciul cu Barcelona

Mandzukic şi Chiellini au fost recuperaţi dar nu vor evolua în meciul cu Barcelona
Comentarii

Juventus Torino are probleme de efectiv înaintea meciului din Champions League cu Barcelona ce se va disputa, miercuri, de la ora 21:45, pe Camp Nou. Meciul va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Juve a obţinut o victorie clară în La Liga împotriva celor de la Chievo, dar a fost pe cale să-l piardă pe unul dintre cei mai importanţi membri ai echipei. În minutul 83, atacantul Mandzukic s-a prăbuşit pe gazon acuzând o accidentare la piciorul stâng.

Deşi a fost recuperat, Allegri a decis să nu-l convoace pe Mandzukic pentru meciul cu Barcelona. Hoewedes care urmează un program personalizat de lucru va rămâne şi el acasă.

Alex Sandro, care prezenta simptome de gripă înaintea meciul cu Chievo, se antrenează cu echipa şi ar putea evolua în confruntarea de pe Camp Nou.

Mai lipsesc din lot Khedira, Marchisio, Pjaca (accidentaţi) şi Lichtsteiner.

Allegri a convocat 19 jucători pentru meciul de debut din Liga Campionilor: Buffon, De Sciglio, Benatia, Pjanic, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Asamoah, Szczesny, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

Afla mai multe despre: juvejuventus torinobarcelonachampions leaguetelekom sport,  

viewscnt
Articole similare