Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manea, unul dintre marcatorii României: ”Mister ştie să ne unească. Important e să batem şi Macedonia de Nord!” Ce mesaj i-a transmis Dan Petrescu

Manea, unul dintre marcatorii României: ”Mister ştie să ne unească. Important e să batem şi Macedonia de Nord!” Ce mesaj i-a transmis Dan Petrescu
Comentarii

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022.

Golurile au fost marcate de Alin Toşca în minutul 11 şi de Cristi Manea, şapte minute mai târziu. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

Unul dintre marcatorii României, Cristi Manea, a declarat după meci: ”Suntem fericiţi că am reuşit să câştigăm. Am legat două victorii şi sper să câştigăm şi în Macedonia. Mister ştie să ne unească foarte bine. Sunt foarte bucuros că am marcat al doilea gol la naţională şi sper să nu mă opresc aici” a spus Manea, pentru Pro TV, după meci.

Manea s-a mutat imediat cu gândul la partida următoare cu Macedonia şi a mărturisit că a vorbit înainte de meci cu Dan Petrescu, noul antrenor de la CFR Cluj: ”Este important să luăm cele trei puncte cu Macedonia de Nord şi să prestăm un joc bun. Germania este o forţă, dar sunt bucuros că am aflat înainte de meci rezultatul din Islanda şi ne-a ajutat un pic. I-am mulţumit lui Ianis pentru masă. Am lucrat asta la antrenamente. Am rupt puţin jocul, pentru că se apărau cu mulţi în careu. Le mulţumim fanilor că au venit la meci şi sper să-i facem fericiţi în partida următoare. Vom avea cel mai greu meci de până acum, important este să legăm trei victorii la rând. Am vorbit cu Dan Petrescu, m-a felicitat şi mi-a zis să joc bine aici şi să nu mă accidentez” a mai spus Manea.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă feminină, o premieră pentru "tricolori". O brigadă din Ucraina a condus acest meci, la centru fiind Katerina Monzul, iar Marina Striletska şi Svitlana Gruşo arbitri-asistenţi. Al patrulea oficial a fost Liudmila Telbuh. Tot pentru prima dată în România la un meci al echipei naţionale a fost activ sistemul de asistenţă video pentru arbitraj. În camera VAR s-au aflat arbitrul Ievgenii Aranovksii (Ucraina) şi arbitrul asistent Viktor Matiaş (Ucraina).

În plus, la aproape doi ani de la ultimul meci cu fani ai României pe Arena Naţională, tricolorii au jucat având susţinerea suporterilor în tribune.

Afla mai multe despre: cristi maneaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare