Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manea vrea ca naţionala de tineret să scrie istorie în Italia: "Mergem cu gândul ăsta" Doar 10 naţionale au mai reuşit o asemenea performanţă

Manea vrea ca naţionala de tineret să scrie istorie în Italia: "Mergem cu gândul ăsta" Doar 10 naţionale au mai reuşit o asemenea performanţă
Comentarii

Fundaşul dreapta merge direct în cantonamentul de la Forli al tineretului lui Rădoi, nefiind selecţionat de Contra pentru partidele naţionalei mari cu Norvegia şi Malta.

Manea îşi doreşte să se revină acasă campion european. 10 naţionale de pe bătrânul continent au triumfat la Euro de-a lungul timpului. 

"Mergem acolo cu gândul să ridicăm trofeul, suntem copii toţi şi nu e ca la cei mari. Un meci poţi să-l ai foarte bun, un meci mai rău, la fel şi pentru adversarii noştri. Orice e posibil. Mergem acolo cu gândul să câştigăm şi vom vedea ce va fi. Am apucat să mă odihnesc, sunt bucuros că domnul Contra mi-a dat şi mie pauză să mă pregătesc pentru acest turneu final" a spus fotbalistul care a câştigat titlul cu CFR în ultimele două sezoane. 

România începe traseul la Euro U21 pe 18 iunie, contra Croaţiei. 

"Normal că sunt emoţii, dar sunt eomţii pozitive, poate pentru unii dintre noi ajungem o singură dată în viaţă la un Campionat European şi asta trebuie să ne motiveze. Să câştigi şi campionatul de două ori şi să ai şi ocazia asta cu Campionatul European, e o rampă bună de lansare, trebuie să mergem acolo să dăm  tot ce e mai bun din noi pentru că toţi ochii vor fi pe noi" a adăugat jucătorul de 21 de ani.

Afla mai multe despre: manearomâniatinereteurotrofeu 

viewscnt
Articole similare