Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă merge la FCSB. Răspunsul plin de fair-play pe care l-a dat

Mangia a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă merge la FCSB. Răspunsul plin de fair-play pe care l-a dat

Superliga

Comentarii

Devis Mangia a ţinut să le mulţumească celor care îi apreciază calităţile, în contextul în care Ovidiu Ioaniţoaia a scris că italianul este dorit de Gigi Becali, din vară. Antrenorul lui CS U Craiova spune însă că nu se pune problema să plece.

Devis Mangia a lăsat până acum o impresie foarte bună la CS U Craiova. Echipa din Bănie arată un fotbal frumos şi este în cărţi pentru titlu şi pentru Cupa României. Ovidiu Ioniţoaia a scris că antrenorul italian l-a impresionat şi pe Gigi Becali, care l-ar dori din vară.

Devis Mangia a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă merge la FCSB, le-a mulţumit celor care-l apreciază, dar spune că are încă trei ani de contract cu CS U Craiova şi nu este un moment în care să se gândească la plecare:

”(n.r. râde) Cred că pentru un mine, care am lucrat în fotbal, atunci când sunt alţi oameni care vorbesc de bine şi te laudă, nu pot să spun decât mulţumesc! Fiindcă eu cred că este o dovadă de educaţie să spun acest lucru. Dar am trei ani de contract aici, la Craiova, aşa că nu pot exista discuţii în legătură cu acest subiect”, a declarat Devis Mangia.

Afla mai multe despre: devis mangiafcsbcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare