Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia a ţinut să-l taxeze pe Zlatinski: ”Nu sunt de acord cu el!” Ce spune despre faza penalty-ului

Mangia a ţinut să-l taxeze pe Zlatinski: ”Nu sunt de acord cu el!” Ce spune despre faza penalty-ului

Superliga

Comentarii

Devis Mangia spune că este mândru de atitudinea jucătorilor săi, dar este de părere că CS U Craiova putea să scoată măcar un egal cu CFR Cluj. ”Feroviarii” au câştigat cu 1-0, dar Craiova a ratat un penalty în prelungiri.

CS U Craiova putea să scoată un egal cu CFR Cluj, dar Gustavo a ratat un penalty în prelungiri, când scorul era 1-0. Devis Mangia îşi felicită însă jucătorii şi spune că atitudinea acestora a demonstrat că CS U Craiova a jucat corect:

”A fost un meci bun, am dat totul, asta ca să terminăm o dată cu discuţiile, pentru că nu-mi place să aud că alţii vorbesc despre echipa mea. Am fi meritat alt rezultat, din păcate, la cum am jucat. Nu prea am avut noroc la penalty-uri în acest sezon, pentru că nu este primul pe care-l ratăm. Ştiţi că nu vorbesc despre arbitraje, dar o să mă gândesc la asta (n.r. la faza în care Camora a stat pe linie cu Gustavo, la penalty)”, a declarat Mangia pentru Telekom Sport.

Mangia a ţinut să-i transmită lui Zlatinski faptul că nu este de acord afirmaţiile făcute de aceste, după ce bulgarul a declarat că n-ar fi trebuit să-l lase pe Gustavo să bată lovitura de la 11 metri: ”Jucăm ca o echipă. Nu sunt de acord. Câştigăm sau pierdem ca o echipă. La noi discuţia se pune doar despre echipă. Trebuie să ne recuperăm după acest meci, atât fizic, cât şi psihic. Una este să pierzi un meci şi alta este să pierzi cu 1-0 după ce ratezi un penalty în prelungiri”.

Afla mai multe despre: cfr clujcs u craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare