Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia abia aşteaptă duelul cu Dinamo din Cupa României: "Unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului!"

Mangia abia aşteaptă duelul cu Dinamo din Cupa României: "Unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului!"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, joi, pentru site-ul oficial, că este fericit pentru faptul că partida cu Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României se va disputa pe noul stadion "Ion Oblemenco".

"Va fi frumos. Este un meci foarte, foarte important pentru noi şi sper că va fi unul bun. Cu Dinamo va fi unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului deoarece Cupa României este un obiectiv pentru noi. Sunt fericit că jucăm în faţa propriilor suporteri acest meci cu Dinamo", a spus Mangia.

"Noi am avut un start destul de greu în Cupa României, faţă de alte echipe care au jucat numai cu adversari din ligile inferioare. Dar pentru noi nu este o problemă tragerea la sorţi. Va fi greu, dar sper că va fi un spectacol iar la final noi să ne calificăm mai departe", a adăugat antrenorul italian.

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova va întâlni formaţia Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului. Meciul se va disputa într-o singură manşă, pe terenul formaţiei CSU Craiova.



Partidele din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc în zilele de 27 februarie, 28 februarie şi 1 martie, programul urmând a fi stabilit ulterior de FRF.

Afla mai multe despre: dinamocraiovaoblemencocupa romanieimangiatragere la sortitelekom sport 

viewscnt
Articole similare