Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, dat pe spate de un jucător de la Gaz Metan: ”A fost extraordinar, îl felicit!” Ce transfer îşi doreşte să facă la Craiova

Mangia, dat pe spate de un jucător de la Gaz Metan: ”A fost extraordinar, îl felicit!” Ce transfer îşi doreşte să facă la Craiova

Superliga

Comentarii

Devis Mangia a încheiat anul cu o victorie contra lui Gaz Metan, scor 2-0, chiar în faţa propriilor suporteri. Antrenorul italian spune că a avut un an bun, dar îşi reproşează eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo, în etapa trecută.

Craiova a câştigat cu 2-0 în faţa lui Gaz Metan, într-un meci pe care medieşenii l-au jucat în 10 oameni din minutul 32, când Fofana a văzut al doilea cartonaş galben. Mangia spune însă că jucătorii săi au dominat meciul şi până atunci şi îi felicită pentru atitudinea pe care au avut-o:

”Cred că am avut mai multe ocazii până în minutul 30 (n.r. când a fost eliminat Fofana). OK, am dat gol din faze fixe, dar am avut multe ocazii, iar Pleşca merită felicitări, a făcut un meci extraordinar. Dar mai multe felicitări echipa mea. Am schimbat ceva faţă de meciul cu Dinamo, am avut o atitudine foarte bună, am jucat ca o echipă. Eu cred că eu, staff-ul meu şi echipa am greşit un meci în acest an, cel cu Dinamo. Eu cred că, pentru a avea performanţe aici, trebuie să avem echilibru.

Sunt mulţumit de muncă de aici, de staff-ul meu
şi de jucători. Probabil că am început sezonul aşa şi aşa, pentru că în primele cinci etape n-a fost această echipă, a fost o echipă diferită. Îmi doresc un pic de pauză acum, pentru că am avut şase luni foarte intense”, a declarat Devis Mangia.

Antrenorul italian spune şi-ar dori încă un atacant, deoarece are probleme când Koljic lipseşte, aşa cum s-a întâmplat acum: ”Dacă vom continua să jucăm în 4-2-3-1, probabil că vom avea nevoie de un atacant, pentru că dacă nu este Koljic, nu avem alt atacant de acelaşi stil. Dar vom vorbi cu conducerea şi vom vedea în zilele următoare”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: devis mangiagaz metan mediascraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare