Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, dezamăgit de prestaţia Craiovei de la Mediaş: ”Am făcut prea multe greşeli. Trebuie să schimbăm ceva urgent”

Mangia, dezamăgit de prestaţia Craiovei de la Mediaş: ”Am făcut prea multe greşeli. Trebuie să schimbăm ceva urgent”
Comentarii

Devis Mangia s-a arătat dezamăgit după înfrângerea pe care Craiova a suferit-o pe terenul lui Gaz Metan. Medieşenii s-au impus cu 3-2, la capătul unui meci în care arbitrul Chivulete a acordat patru lovituri de la 11 metri.

Au fost trei penalty-uri pentru Craiova, unul ratat de Mitriţă, şi o lovitură de pedeapsă pentru Gaz Metan. Ca show-ul să fie complet, pe lângă cele cinci goluri şi patru penalty-uri a fost arătat şi un cartonaş roşu.

Am făcut prea multe greşeli din punctul meu de vedere în acest meci. Am vrut să menajăm jucătorii de la echipa naţională. Bancu a jucat 90 de minute la lot, Cicâldău a jucat şi el foarte mult. Am vrut să-i odihnesc. Atunci când o echipă pierde, primul om care greşeşte este antrenorul. Trebuie să schimbăm ceva pentru meciul viitor. Echipa a jucat, am avut ocazii, dar când pierzi înseamnă că ceva nu a mers bine şi trebuie remediat.

Mitriţă a înscris la primul penalty, am crezut că poate marca şi la al doilea. Nu este nicio problemă când fotbaliştii nu reuşesc să marcheze din penalty, se întâmplă.

În general nu vorbesc despre arbitraj, dar azi s-au dat multe cartonaşe galbene. Un fotbalist ca Mitriţă, care faultează rar, a luat deja în acest campionat multe cartonaşe galbene. Se acordă prea uşor”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mangiacraiovamediasliga 1 

viewscnt
Articole similare