Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, după 1-1 cu RB Leipzig: ”Am făcut o partidă aproape perfectă!” Înţepături pentru conducerea clubului

Mangia, după 1-1 cu RB Leipzig: ”Am făcut o partidă aproape perfectă!” Înţepături pentru conducerea clubului

UEFA Europa League

Comentarii

Devis Mangia spune că este mulţumit de jocul şi de atitudinea arătată de elevii săi în returul cu RB Leipzig, scor 1-1. Craiova a ratat calificarea în play-off-ul Europa League după 3-1 în Germania şi 1-1 pe ”Oblemenco”.

CS U Craiova a încercat să producă surpriza în faţa lui RB Leipzig, însă n-a reuşit. Oltenii au făcut un meci foarte bun cu Leipzig, au ratat câteva ocazii mari, dar până la urmă diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul. Devis Mangia se declară mulţumit de cum a arătat echipa sa în returul cu RB Leipzig, dar, în acelaşi timp, trimite câteva săgeţi către conducere.

Antrenorul italian se plânge de consistenţa lotului şi spune că a fost foarte greu pentru jucătorii săi să ţină ritmul din ultima perioadă:

”Am făcut o partidă bună, după părerea mea. Aproape perfectă. Am avut o atitudine optimă. Am făcut o partidă aproape perfectă, nu perfectă, pentru că am făcut câteva greşeli. Diferenţa dintre noi şi ei, am vorbit despre fotbalul românesc şi fotbalul german. Vorbesc despre echipa mea şi cealaltă echipă. Noi, ca să putem să învingem o echipă de acest nivel, trebuie să jucăm perfect. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor. Au făcut o partidă mare, au avut atitudine



Asta e diferenţa. Mai ales că jucăm aproape mereu cu aceeaşi jucători şi e complicat. Asta face diferenţa. Nu se ştie niciodată care sunt meritele unei echipe şi care sunt meritele celeilalte. Pot să zic ca atitudinea jucătorile, chiar daca au fost obosiţi în repriza secundă... Am jucat joi, duminică şi iar joi cu aceeaşi jucători. Împotriva unei echipe de nivel înalt e foarte dificil şi din punct de vedere fizic”,
a declarat Devis Mangia.

Afla mai multe despre: cs u craiovadevis mangiarb leipzig 

viewscnt
Articole similare