Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, în faţa primului său trofeu cu Craiova: ”Am văzut multe meciuri cu Hermannstad!” Zlatinski nu este interesat de prime

Mangia, în faţa primului său trofeu cu Craiova: ”Am văzut multe meciuri cu Hermannstad!” Zlatinski nu este interesat de prime
Comentarii

Devis Mangia are ocazia să câştige primul său trofeu cu CS U Craiova, Cupa României, în finala cu Hermannstadt. Meciul va fi în direct pe Telekom Sport 1, duminică, de la 21:00.

CS U Craiova este în faţa primul său trofeu cu Mangia antrenor. Oltenii vor juca în finală împotriva revelaţiei Hermannstadt. Devis Mangia spune însă că sibienii formează o echipă foarte puternică, deşi joacă în liga secundă şi le cere jucătorilor multă atenţie:

”Ar fi o mare satisfacţie, pentru că ar fi un rezultat mare. Pentru cariera jucătorilor şi pentru cariera mea este normal că a obţine un trofeu ar fi un rezultat mare. Eu şi cu cei din staff-ul meu am văzut multe meciuri ale celor de la Hermannstadt şi am văzut că Hermannstadt este o echipă foarte bună. Cu aceeaşi echipă, în acest sezon, ar putea fi pe o poziţie bună în prima ligă”, a declarat Devis Mangia.

Zlatinski spune că trofeul Cupei României ar însemna foarte mult pentru clubul CS U Craiova. Mijlocaşul bulgar spune că nici măcar primele promise nu contează în această situaţie:

”Pentru mine înseamnă mult că sunt străin şi sunt din altă ţara, şi pentru mine nu se joacă finală în fiecare zi. După 25 de ani, scuze, să jucăm înca o dată finală înseamnă mult pentru echipă şi pentru noi, ca jucători. (n.r. întrebat despre prime) Nu gândim pentru bani, acum gândim doar pentru meci şi cum putem să câştigăm Cupa”, a spus Zlatinski.
 

Afla mai multe despre: cs u craiovacupa romanieihermannstadt 

viewscnt
Articole similare