Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, în sfârşit mulţumit: "Am fost mult mai buni!". Cine l-a dat pe spate pe italian: "E cel mai bun din campionat"

Mangia, în sfârşit mulţumit: "Am fost mult mai buni!". Cine l-a dat pe spate pe italian: "E cel mai bun din campionat"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat mulţumit de evoluţia avută de echipa sa în meciul cu Dinamo, încheiat cu o victorie categorică a oltenilor, şi a explicat şi de ce l-a introdus titular pe debutantul Koljic.

"Sunt mulţumit, echipa a jucat bine, prima repriză echilibrată, cu ocazii mai multe pentru noi. Diferenţa a fost făcută în ultimul minut al primei reprize, dar în partea a doua am fost mult mai buni", a declarat Devis Mangia, la Telekom Sport.

Mangia a dezvăluit motivul din spatele deciziei inspirate de a-l introduce titular pe Elvir Koljic, deşi atacantul bosniac care a reuşit un gol şi un assist cu Dinamo a ajuns la Craiova în urmă cu mai puţin de două zile.

"M-am gândit că e cea mai bună soluţie să îl bag în teren, să îi transmit încrederea mea. Nu am vrut să-i dau foarte multe informaţii în această zi şi jumătate, pentru a nu-l bulversa. Avem o echipă formată din jucători buni. Trebuie, clar, să creştem. Elvir a venit, Meza Colli sperăm să ajungă la un nivel foarte bun. Avem soluţii, Mihăilă, Baicu, Burlacu.

Trebuie Să muncim. Au venit jucători. Vedem dacă va mai veni altul, în afară de Elvir. La fel, a venit Pigliacelli, care cred că e cel mai bun portar din acest campionat", a mai spus Mangia.

Tehnicianul italian s-a arătat dezamăgit de incidentele din tribune: "Îmi pare rău pentru incidente. Trebuie să ne bucurăm de spectacol, iar rivalitatea să rămână la nivel verbal".

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Koljic ‘45+2 şi Mitriţă ’69, ’75.

 

Afla mai multe despre: mangiacraiovadinamo 

viewscnt
Articole similare