Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mangia, mulţumit de rezultat, dar nu şi de jocul din prima repriză cu Sportul Snagov: "Ne-am gândit că meciul e uşor"

Mangia, mulţumit de rezultat, dar nu şi de jocul din prima repriză cu Sportul Snagov: "Ne-am gândit că meciul e uşor"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut contra liderului Ligii a 2-a, Sportul Snagov, în 16-imile Cupei României, dar nu şi de evoluţia din prima repriză.

"A fost un meci... Prima repriză aşa şi aşa, repriza a doua mai bine. Am greşit pase foarte simple, atitudinea a fost şi ea aşa şi aşa, în prima repriză. Ne-am gândit, probabil, că meciul este uşor, dar nu a fost aşa. Pentru mine, 2-0 este scorul perfect", a declarat Devis Mangia, la conferinţa de presă.

Tehnicianul italian s-a referit apoi la partida cu CFR Cluj, din etapa a zecea a Ligii 1. "Este un meci foarte dificil, dar vom vedea", a spus Mangia, care s-a referit apoi şi la faptul că echipa clujeană va avea un alt antrenro faţă de partida din Supercupă. "Pot să spun că m-am obişnuit ca în România să se schimbe atât de repede antrenorii".

U Craiova, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), liderul Ligii a II-a Sportul Snagov, calificându-se în optimile de finală ale Cupei României.

 

Afla mai multe despre: mangiacraiovacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare